Scooterrijbewijs theorie oefenen

Gratisrijbewijsonline.nl

Op deze Belgische website vind je veel gratis theorie. Ideaal om een beetje te oefenen. Wanneer je denkt de theorie goed te kennen, kan je op deze website voor 3,50 euro via je telefoon een code aanvragen waarmee je 3 dagen lang over de volgende onderdelen beschikt:

  • 700 oefenvragen
  • online praktijkboek
  • proefexamen maken

Ondanks dat de website er onoverzichtelijk uit ziet, krijg je wel aardig veel materiaal om te oefenen voor jouw theorie examen.
Bezoek de website van Gratisrijbewijsonline.

Traffictrainer.nl

De website van traffictrainer biedt de zowel de mogelijkheid om de theorie te oefenen voor je scooterrijbewijs als een aantal theorie examens te maken. Voor 1,30 euro kan je 2 uur lang de theorie leren wat is opgedeeld in 13 verschillende hoofdstukken. Bij elk hoofdstuk vind je een toets. Wil je op je gemak de theorie leren via de website van traffictrainer.nl? Je kan er voor kiezen om de volledige theorie opleiding voor 1, 2 of 3 maanden beschikbaar te hebben. Nog even alles kort op een rijtje:

  • Verdeeld in 13 hoofdstukken
  • Zowel theorie als toetsen
  • 2 gratis oefentoetsen

Bezoek de website van Traffictrainer

Toetsjekennis.nl

Via toetsjekennis kan je voor 1,30 euro 4 verschillende examens maken. Deze zijn onderverdeeld in vragen over verkeersborden, inzichtsvragen, verkeersregels en een proefexamen. Nadat je de test gemaakt hebt, kan je direct de uitslag bekijken en zien wat je goed en fout hebt. Ook kan je een bundel aanvragen waarmee je 1, 2 of 4 weken kan oefenen. Daarnaast kan je ook het volledige CBR proefexamen maken.
Via deze website kan je één gratis proefexamen maken.
Bezoek de website van Toetsjekennis

Wegrijden.nl

Wil je zeker weten dat je het theorie-examen in één keer haalt en goed voorbereid zijn? Dan kan je er voor kiezen om het pakket van wegrijden.nl te bestellen. Het pakket kost 49 euro, maar dan beschik je over het volgende:

  • 50 theorie examens
  • Online lesboek
  • Video’s voor praktijk
  • Gevaarherkenning

Naast dit pakket, is het ook mogelijk om via deze website 4 gratis proefexamens te maken. Door je e-mail adres in te vullen, krijg je een e-mail waarin je toegang krijgt tot 4 theorie-examens. Deze theorie-examens voor je scooterrijbewijs zijn helemaal gratis en representeren goed hoe het in de praktijk zal gaan.

Bezoek de website van Wegrijden

Theorielessen

Naast deze testen, kun je ook theorielessen volgen bij een rijschool. Hier wordt de theorie behandeld uit de boeken en krijg je uitgebreid de kans om vragen te stellen. Informeer bij de rijschool waar jij wilt gaan lessen wat de mogelijkheden hiertoe zijn.

Wanneer jij goed hebt geoefend en voldoende kennis denkt te hebben, zal het halen van je theorie examen veel eenvoudiger zijn!