Zijn dit de vervangers van scooters?

De overheid doet er van alles aan om het aantal scooterrijders te verminderen. Bestuurders van scooters zouden voor veel problemen op de weg zorgen. Ook de electrische fietsen, die ook wel E-Bikes worden genoemd, moeten er voor zorgen dat jongeren minder snel met de scooter gaan, of misschien niet eens overwegen om hun scooterrijbewijs te halen.

Volgens Ter Avest kunnen de nieuwe E-Bikes de snellere brommers en scooters gaan vervangen. Volgens meneer Avest kunnen gemeenten overwegen om brommers en scooters te verbieden in grote steden. Het klinkt misschien een beetje overdreven, maar volgens Avest maken de E-Bikes een grote opmars. Omdat steden groeien en het steeds moeilijker is om van A naar B te komen met de auto, stappen veel mensen over op een E-bike.

De snelheid van de E-Bikes varieren. Gemiddeld biedt een E-Bike trapondersteuning tot 30 kilometer per uur. Er zijn zelfs modellen die tot 45 kilometer per uur ondersteuning bieden. Je moet nog wel fietsen, maar het wordt een stuk lichter ten opzichte van de fiets. Hierdoor worden grotere afstanden steeds beter te overbruggen. Ook zijn er diverse routes tussen grote steden voor fietsers.

Hoe kijk jij aan tegen de verandering? We zijn erg benieuwd of jij zal overwegen om niet je scooterrijbewijs te halen, maar gebruik zal gaan maken van een E-Bike.

Via

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.